Privacy beleid

Inleiding

TaxiTender B.V. is zich ervan bewust dat de persoonlijke privacy van haar klanten, potentiële klanten en bezoekers van haar website zeer belangrijk is. Derhalve gebeurt de verwerking en bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten, potentiële klanten en websitebezoekers met de grootst mogelijke zorg en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Welke persoonsgegevens verwerkt YAT?

Binnen het kader van haar dienstverlening, de verkoop van producten en diensten en met het doel om contact met YAT op te kunnen nemen om welke andere reden dan ook, slaat YAT gegevens op zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. YAT maakt gebruik van uw persoonsgegevens om u uw boekingsbevestiging te sturen en wisselt uw persoonsgegevens uit met de vervoerders die zij vertegenwoordigt, zodat uw vervoer van of naar de luchthaven zo soepel mogelijk verloopt. YAT gebruikt uw gegevens om u te vragen naar uw oordeel over de dienstverlening en om klanten, potentiële klanten en bezoekers van de YAT-website te informeren over haar activiteiten, producten en diensten. YAT houdt ook enquêtes waarbij klanten worden uitgenodigd om deel te nemen.

Wat moet u doen als u geen informatie wilt ontvangen?

Als u liever geen informatie ontvangt over de activiteiten, producten en diensten van YAT, stuur dan een e-mail naar: operations@yattaxi.com. Zie ook de volgende alinea voor het afmelden bij onze e-maildiensten.

E-maildiensten
Het bieden van elektronische diensten is belangrijk voor YAT, vooral omdat klanten, potentiële klanten en websitebezoekers hierdoor snel en gemakkelijk toegang tot informatie krijgen.
Wanneer u aangeeft dat u deze informatie wilt ontvangen, dan geeft u YAT toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor het zenden van mailberichten zoals enquêtes en nieuwsbrieven over speciale aanbiedingen. Als u dergelijke mail niet langer meer wilt ontvangen, klink dan op de afmeldlink in deze mailberichten.

Phishing e-mails
"Phishing" is een vorm van internetfraude waarbij op illegale wijze vertrouwelijke informatie van gebruikers wordt verkregen. In een ongevraagde boekingsemail die van YAT afkomstig lijkt te zijn, wordt gebruikers gevraagd om hun bank , creditcard en inloggegevens in te voeren of te controleren. De ingevoerde gegevens komen echter terecht op een vervalste versie of valse kopie van onze website. Bovendien kan het klikken op de links in dergelijke e mails schade aan de computer van de gebruiker aanrichten. Phishing e-mails kunt u herkennen aan:

  • het ontbreken van een persoonlijke begroeting;
  • het urgente verzoek tot een onmiddellijk te antwoord;
  • taal- en spelfouten;
  • een link naar een onbekend internetadres.
De medewerkers van YAT zullen u nooit per e-mail naar uw persoonsgegevens vragen en ook geen berichten zenden van servers zoals Gmail, Hotmail of Yahoo. De door YAT verzonden e-mails betreffende uw boeking bevatten altijd uw boekingsnummer. Mocht u een phishing-e-mail ontvangen, dan adviseren wij u met klem om deze niet te beantwoorden, niet op de links in het bericht te klikken en geen persoonsgegevens te verschaffen. Gelieve ons te informeren wanneer u een phishing e-mail ontvangt.

Cookies/applets
Bij het aanbieden van haar diensten maakt YAT gebruik van cookies/applets. Dit zijn kleine informatiebestanden die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. YAT gebruikt zowel tijdelijke cookies als speciale cookies/applets. Tijdelijke cookies zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruiksgemak van de YAT-website. Wanneer de speciale cookies/applets op uw computer zijn opgeslagen, kan onze website u iedere keer identificeren als u naar de YAT-website terugkeert. Dankzij deze informatie wordt de website gebruiksvriendelijker. Zelfs als u de cookies/applets in uw browser hebt uitgeschakeld, kunt u nog het grootste deel van de functionaliteit van de YAT-website gebruiken.

Welke veiligheidsmaatregelen neemt YAT?
YAT doet alles wat in haar vermogen ligt om uw persoonsgegevens tegen verkeerd gebruik te beschermen. Uitsluitend geautoriseerd personeel heeft toegang tot uw gegevens.

Links naar andere sites
Sommige pagina's op de YAT-website bevatten links naar websites van andere bedrijven. Omdat YAT niet verantwoordelijk is voor de wijze waarop deze bedrijven persoonsgegevens verwerken, wordt u geadviseerd om het beleid (of de verklaring) van deze andere websites met betrekking tot de verwerking en bescherming van persoonsgegevens zorgvuldig door te lezen, omdat de voorwaarden van deze websites van die van YAT kunnen verschillen.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door YAT kunt u een e-mail zenden naar info@yattaxi.com. Na ontvangst van uw e mail nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wijzigingen
YAT behoudt zich het recht voor om haar privacybeleid op ieder moment te wijzigen. Daarom verzoeken wij u om regelmatig te controleren of het YAT-privacybeleid geactualiseerd is.

Versie van 1 juni 2013
Your Airport Transfer (YAT) B.V.
Florijnruwe 111-17
6218 CA Maastricht
Nederland

<script type="text/javascript" language="javascript" charset="utf-8">XXX_frameSupport = false;</script>