Wordt partner van YATTAXI


YATTAXI, powered by KLM, is de enige onafhankelijke online boeking machine voor transfers van en naar vliegvelden wereldwijd. Wij bieden verschillende soorten vervoer van standaard taxis tot zakelijk vervoer en luxe vervoer tot minivan services. Het is eenvoudig; Zoek, vergelijken boek. Wij bieden zekerheid, snel en effici├źnt zonder risico's.

Voor zakenmensen bieden wij vervoer van en naar vliegvelden vanuit elke locatie. Het kostenlose gebruik van YATTAXI biedt us werknemers en klanten een betere service, terwijl u er ook van profiteert. U krijgt inzicht in "verborgen" reiskosten via maandelijkse rapporten (per project, per team, per klant etc) hetgeen u in staat stelt de kosten op een betere manier te controleren. Vooruit boeken biedt uw werknemers meer zekerheid.

Doordat uw werknemers via YATTAXI boeken verdient u volume kortingen die de totale reiskosten drastisch kunnen verlagen. Wij zijn in staat u gratis te voorzien van een eigen portal op onze website waar uw werknemers kunnen boeken.

Behalve bovenstaande optie voor een eigen portal kunnen we onze services tevens aanbieden via een integratie in uw intranet of corporate-website of boekingsysteem.

Mocht u geïnteresserd zijn in een samenwerking met Your Airport Transfer, neem dan aub contact op met onze service desk of stuur een bericht naar partners@yattaxi.com


register

<script type="text/javascript" language="javascript" charset="utf-8">XXX_frameSupport = false;</script>